Собственици на домашни любимци от бургаския квартал Долно Езерово се

...
Собственици на домашни любимци от бургаския квартал Долно Езерово се
Коментари Харесай

Пак отрова по улиците на Бургас, собственици на кучета притеснени

Собственици на домашни любимци от бургаския квартал " Долно Езерово се оплакаха, че незнайни хвърлят отрова и това заплашва живота на кучетата им. Последният случай е отпреди ден, когато едно от животните се спуснало към пай месо, посипан със наследник прахуляк, предава Нова тв.

Само бързата реакция на стопанина и последвала съответна грижа от страна на ветеринарни лекари избавили живота на кучето.

" Тези неща се случват към този момент съвсем година. В нашия регион е имало отрова на два пъти. Пострадали са доста кучета и котки. Прибрах се от работа и разходих кучето си. Намерих камък, върху който имаше сложена животинска кожа със наследник прахуляк. Кучето я изяде и стартира да получава конвулсии. Животното е 55 кг и няма странични проблеми. Ветеринар ми изясни, че бързата реакция е била доста значима следователно ", споделя Константин.

Други поданици на квартала също описват за сходни случаи.

" Това не е хуманно и не мога да схвана повода за такива дейности. Камери в региона няма и очевидно от това се възползват тези хора ", добави различен гражданин.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР