Собственици на домашни любимци от бургаския квартал „Долно Езерово" се

...
Собственици на домашни любимци от бургаския квартал „Долно Езерово" се
Коментари Харесай

Неизвестни разхвърлят отрова по улиците в бургаски квартал

Собственици на домашни любимци от бургаския квартал „ Долно Езерово " се оплакаха, че незнайни хвърлят отрова и това заплашва живота на кучетата им. Последният случай е отпреди ден, когато едно от животните се спуснало към пай месо, посипан със наследник прахуляк, споделя Нова телевизия.

Само бързата реакция на стопанина и последвала съответна грижа от страна на ветеринарни лекари избавили живота на кучето.

„ Тези неща се случват към този момент съвсем година. В нашия регион е имало отрова на два пъти. Пострадали са доста кучета и котки. Прибрах се от работа и разходих кучето си. Намерих камък върху който имаше сложена животинска кожа със наследник прахуляк. Кучето я изяде и стартира да получава конвулсии. Животното е 55кг. и няма странични проблеми. Ветеринар ми изясни, че бързата реакция е била доста значима следователно “, споделя Константин.

Други поданици на квартала също описват за сходни случаи.

„ Това не е хуманно и не мога да схвана повода за такива дейности. Камери в региона няма и очевидно от това се възползват тези хора “, споделят те.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР