Собственикът на затъналия джип на плажа Перла край Приморско твърди,

...
Собственикът на затъналия джип на плажа Перла край Приморско твърди,
Коментари Харесай

Собственикът на затъналия на плажа джип не видял забранителни табели

Собственикът на затъналия джип на плажа " Перла " край Приморско твърди, че на плажа не е имало забранителни табели. На концесионера може да бъде наложена санкция поради това, че е позволил автомобил до водата. Ако бъдат открити и други нарушавания, ще му бъде отнета и концесията.

Пред Би Ти Ви Христо Щърбанов, който е управлявал джипа, сподели, че е лицензиран играч по водомоторни спортове. В края на седмицата ще има интернационално съревнование на плажа " Перла ". Мъжът твърди, че забранителните табели и ограничавания за коли на плажната линия са сложени през последните часове. По думите му такива табели не е имало до момента.

Щърбанов сподели, че постоянно се случва на хората, които се занимават с сходни спортове, да закъсат на пясъка. В съответния случай този уикенд вълна била повода джипът да затъне.

Концесионерът на плажа Лъчезар Захариев съобщи, че забрани и бариери постоянно е имало, защото моторни транспортни средства нямат право да бъдат на територията на плажа. Той добави, че коридорите имат наематели, които подписват контракт за прилагане с концесионера и имат позволение от водната администрация. Според Захариев за стартиране на джетове във водата колесарът би трябвало да стигне до плажната линия, след което да се избута до водата.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР