Собственикът на X Илон Мъск защитава решението си да анулира

...
Собственикът на X Илон Мъск защитава решението си да анулира
Коментари Харесай

Илон Мъск защитава прекратяването на сделката на Don Lemon X: Неговият подход беше „CNN, но в социалните медии“, което „не работи“

Собственикът на X Илон Мъск пази решението си да анулира партньорството на неговата платформа с Дон Лемън, потвърждавайки, че някогашният водещ подхожда към идното си шоу като " CNN, само че в обществените медии. "

Лемон направи възторг в обществените медии в сряда, разкривайки, че Мъск анулира контракта си, заявявайки, че софтуерният магнат милиардер му е „ сърдит “ поради изявлението, което Лемън организира в петък.

Но когато го попитаха за какво е отрязал Лемън, Мъск допусна, че Лемън не може да се отърси от неговия „ метод “ на CNN.

Собственикът на X Илон Мъск твърди, че е отменил договорката си с Дон Лемън, тъй като методът му към новата му стратегия е „ CNN, само че в обществените медии. “ (Майкъл М. Сантяго/Гети Изображения)

„ По създание неговият метод беше просто „ CNN, само че в обществените медии “, което не работи, както се вижда от обстоятелството, че CNN умира “, сподели Мъск на консуматор на X в сряда. „ И вместо да бъде същинският Дон Лемън, в действителност прос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР