Собственикът на WnessTV Иван Тодоров и Темелко Дечев, собственик на

...
Собственикът на WnessTV Иван Тодоров и Темелко Дечев, собственик на
Коментари Харесай

Агенцията ExpandX и Wness TV започват да предлагат съвместна услуга

Собственикът на WnessTV Иван Тодоров и Темелко Дечев, притежател на ExpandX Marketing & Web

[Goldies media group] Рекламната организация ExpandX Marketing & Web и малкия екран за здравословен метод на живот и личностно развиване WnessTV сплотяват старания и стартират да оферират нова услуга на информационния пазар. Под марката Goldies media group двете компании ще се концентрират върху основаването на видеосъдържание за разнообразни платформи, като към този момент стартират работа с първите си взаимни клиенти.

Общ план

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Собствениците на двете компании имат дълготраен опит в информационната сфера, като заемат разнообразни управнически позиции. Иван Тодоров е бил основен продуцент в " Нова телевизия ", след което стартира работа по личен план – малкия екран WnessTV. Темелко Дечев е създател на цифровата организация ExpandX Marketing & Web, която с изключение на в България оперира и на пазара във Англия. Преди това е заемал позицията управител " Продажби и бизнес развиване " в английската компания за недвижими парцели Martin&Group.

Обединявайки експертизата на двете компании, те стартират да оферират цялостно информационно обслужване под марката Goldies media group. " Оказа се, че имаме отлична синергия между тях, общи визии и хрумвания за бизнес развиване на сходен формат организация ", описват те пред " Капитал ".

Сред услугите са правене на маркетинг тактика, уеб услуги и сервиране на реклама в разнообразни канали. Фокус на партньорството обаче ще бъде основаването на видеосъдържание, през което клиентите им да се споделят в разнообразни онлайн платформи. " Целим да предоставим на рекламодатели качествено наличие, което да отразява и комуникира бизнеса им по най-благоприятен метод, тъй че да бъдат в непрекъсната връзка с потребителите, а освен кампанийно ", допълват още те. Така да вземем за пример фирмите, които не разполагат с задоволителен бюджет да се нареждат в народен ефир, могат да доближат до потребителите си през лично видеосъдържание. " Ние не сме конкуренция на организациите на пазара, а можем да си партнираме с тях за обслужването на клиенти ", споделят създателите.

През Goldies media group двете компании ExpandX и Wness TV сплотяват екипите си, които общо наброят 30 експерти в разнообразни информационни области, измежду които криейтив, медийно обмисляне, видеопродукция и обработка и други Сред първите клиенти на новата групировка са болница и приют " Сердика ", само че по думите на създателите са в развой на договаряния с верига магазини и бранд за флорална вода.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР