Собственикът на втородивизионния Дарби Каунти Мел Морис не скри надеждите

...
Собственикът на втородивизионния Дарби Каунти Мел Морис не скри надеждите
Коментари Харесай

Собственикът на Дарби: Не губя надежда, че Лампард ще остане

Собственикът на втородивизионния Дарби Каунти Мел Морис не скри очакванията си за несполучлив свършек на диалозите сред сегашния управител на отбора му Франк Лампард и Челси. Бизнесменът изцяло има вяра във вероятността голмайстор №1 в историята на „ сините” да остане при „ овните”.

Доста от британските ежедневници обаче не са на същото мнение. По последни информации Лампард към този момент е споделил „ да” на „ сините” от Лондон и ще парафира 3-годишен договор и ще получава по 5,5 милиона паунда на сезон.

„ Когато Франк ме срещна за първи път, обсъдихме тази опция. И двамата знаехме, че в даден стадий това ще се случи. Просто не знаехме кога”, разяснява Морис. „ Говорихме за това и най-вероятно си мислех, че сходен сюжет е много надалеч. На този стадий договорката към момента не е завършена.”

„ Нека се вършим на глупави – доколкото съм наясно в този миг, Лампард ще е индивидът, който ще ни води и през идващия сезон. На този стадий не считам да се отхвърлям от каквато и да било вяра.”

„ Трябва обаче да признаеш, че в дадем миг това ще се случи – дали в този момент, дали за в бъдеще. За Франк Лампард обстановката е двустранен триумф. Той не може да загуби”, добави Морис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР