Собственикът на верига магазини Кокала Хрисимир Колев, чийто Мерцедес бе

...
Собственикът на верига магазини Кокала Хрисимир Колев, чийто Мерцедес бе
Коментари Харесай

Преди да му надупчат Мерцедес-а: Заплашвали Кокала по телефона, рекетирали го за 100 бона?

Собственикът на верига магазини " Кокала " Хрисимир Колев, чийто " Мерцедес " бе надупчен от патрони в Айтос, е бил редовно заплашван и шантажиран от неизвестен мъжки глас, пишат сътрудниците от Бургас24, базирайки се на чудесно осведомен източник.

Непознатият мъж звънял от прикрит номер и упорствал за сумата от 100 000 лв., с които Колев да откупи живота си.

Припомняме, че в дребните часове на 25-и август незнайни лица откриха пукотевица по автомобила на авторитетния предприемач, който е бил паркиран пред дома му на улица " Бузлуджа ".

Самият Колев, който по това време не е бил в мерцедеса си, е подал сигнала в полицията няколко часа по-късно. Тогава той изрично отхвърли да е получавал закани, даже дефинира покушението като " пиянска кавга ". Според нашия източник обаче, обезпокоен от анонимните закани е освен търговецът, само че и целият бизнес в Айтос.

Към момента полицията не разполага с никаква информация за причинителя. Въпреки че са конфискувани видеозаписи от камерите на прилежащите обекти, стрелецът е съумял добре да прикрие следите си.

Това, което се питат всички в Айтос е, дали ще спре дотук и какво ще последва в случай че Колев не се поддаде на рекета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР