Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев прибягва до смяната на Нестор

...
Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев прибягва до смяната на Нестор
Коментари Харесай

Играчите виновни за смяната на Ел Маестро, имало скандали на лагера в Испания

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев прибягва до промяната на Нестор ел Маестро поради играчите на отбора. Поне това са оповестили представители на боса при договарянията с сегашния ментор на алените за преустановяване на договора му. Ако двете страни реализиран сделка, което е съвсем несъмнено, тимът ще бъде стихотворец от Любослав Пенев.

Спуснатите от “Армията” до медиите информации са, че промяната на Ел Маестро е наложителна, защото той бил на нож с част от тарторите на тима, които негодували против треньора. Това предизвикало и кавги на лагера в Испания.

Дали е по този начин, единствено Ел Маестро може да удостовери или отхвърли. Но е реалност, че промяната на експерта не се приготвя занапред, а от средата на декември. Треньорът постоянно разясняваше пред медиите, че не съдиите, а класата на Лудогорец е причина ЦСКА-София да не е преди всичко, само че подсигурява, че тимът му ще приключи преди Левски в крайното класиране.

Това, както и неналичието на победи против съставите на Лудогорец, Левски и Берое, очевидно не се е харесало на Гриша Ганчев, който е решил да го смени, а играчите били добър предлог за дейностите на боса.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР