Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев потвърди назначаването на Милош Крушчич

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев потвърди назначаването на Милош Крушчич
Коментари Харесай

Милош Крушчич е наясно със ситуацията в ЦСКА, но и с тази в... Левски

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев удостовери назначението на Милош Крушчич за треньор на " алените ". Сърбинът бе асистент на напусналия Люпко Петрович, като в няколко обособени случая през сезона взимаше ефективно присъединяване при даването на директиви от аварийна пейка на " алените ". Веднъж той даже влезе в ролята и на старши-треньор.

Определено има нужното самочувствие и мотивация да управлява " армейците ", само че най-малко на този стадий ще би трябвало да потвърди, че разполага и със качествата за това.
 Снимка 446757
Източник:

Крушчич е младеж на Партизан. От 1985 до 1995 играе като бранител за сръбския гранд. Следва престой в Раднички, а по-късно и в редиците на Палилулац. През 1998 минава в Спартак (Суботица), а през 1999 е в Земун. През 2001 подписва с Ростов като изиграва 167 мача в шест сезона за отбора. Стига до край за Купата на Русия. През 2007 приключва спортната си кариера.
 Без огромни промени в състава на ЦСКА при Милош Крушчич
Без огромни промени в състава на ЦСКА при Милош Крушчич

Вижте детайлности

Минава на треньорски стаж в Ростов и работи като футболен специалист в сръбски малките екрани.
 Снимка 446481
Източник:

От 2011 до 2013 е асистент треньор в казахстанския Тараз. През 2015 е асистент и в Литекс. От 2015 до 2017 е помощник в Спартак (Суботица). От 2017 до 2018 е старши-треньор на Металац, а през 2018 е отпред на Земун.
 Снимка 446480
Източник:

На 17 юни 2019 влиза в щаба на Добромир Митов в ЦСКА като анализатор. Остава и след назначението на Люпко Петрович за треньор на ЦСКА на 21 юли 2019.

Сега той ще влезе в ролята на треньор на ЦСКА. И ще има нелеката задача да замести Петрович отпред на " алените ".
 Люпко Петрович напусна ЦСКА Обновена
Ексклузивно: Люпко Петрович самичък напусна ЦСКА!

Вижте детайлности

Сърбинът бе на крачка от това да попадне в щаба на Люпко и в Левски. Той му бе асистент и в първия престой този сезон на старшията в Литекс. От интервала му на помощник в Тараз е и познанството му с Петрович.

И макар, че Крушчич не попадна измежду представителите на щаба на Петрович на " Герена ", а избра ролята на помощник в Спартак (Суботица) в този времеви период, сърбинът поддържаше непрестанен контакт с Люпко.
 Снимка 239126
Източник:

И бе наясно с всички процеси, протичащи на " Герена ". Както и с метода на подготовка, тактиката и тактиката на развиване на " сините ".

Това бе загатнато от Петрович при назначението му в ЦСКА, когато той акцентира, че Крушчич е един от хората, на които сигурно може да се довери и който е бил в течение на протичащото се с професионалната му кариера през годините.

Всичко това сигурно би било от изгода на експерта в този момент, в може би най-напрегнатия, а и несъмнено най-сериозен миг от треньорския му път.
 Снимка 446758
Източник:

Преди всичко, което Крушчич знае за Левски да му бъде влезе в приложимост обаче, той ще би трябвало да потвърди, че може да бъде треньор на безконечния противник.

Едно е ясно - на " Армията " търпението е кратковременно, а приемането на незадоволителните резултати е изключено.

И всяко едно проваляне може да докара до раздялата му с ЦСКА, още преди той да е натрупал стабилен опит в шампионата на страната.
 ЦСКА щеше да наподобява напълно друго, в случай че Белчев беше решил да остане
ЦСКА щеше да наподобява напълно друго, в случай че Белчев беше решил да остане

За страдание на почитателите, той наподобява няма желание да се завърне на " Армията "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР