Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев изненадал треньора Саша Илич с

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев изненадал треньора Саша Илич с
Коментари Харесай

Гриша Ганчев обещал на Илич 4-ма нови играчи

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев изненадал треньора Саша Илич с обещанието да бъдат привлечени един или двама повече футболисти от авансово набелязаните за зимна селекция. Сърбинът бил поканен от Ганчев на работна вечеря и на нея двамата над два часа обсъждали трансферната политика, твърди БЛИЦ.
Според проектите ЦСКА чака три сигурни зимни попълнения, като към този момент са контрактувани скандинавски централен бранител и бразилски плеймейкър. Търсел се интензивно и нападател за заместител на Дауда Бамба. Илич обаче е научил, че ще има и най-малко четвърти нов.
Двамата с Ганчев разискали разновидностите за заместител на непрестанно контузения Бамба и босът на ЦСКА направил положително предложение на Саша. Сърбинът не можел да повярва, че има късмет състезател от такава класа да поведе офанзивата на " алените ".
„ Ганчев доста харесва Илич. Първо му даде обещание в допълнение ново зимно попълнение. А по-късно го изненада и с един от разновидностите за офанзивата. Наистина става въпрос за забавно име, само че сега вървят договаряния и още няма цялостна изясненост “, настояват източниците на БЛИЦ. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР