Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и акционерът Христо Стоичков се

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и акционерът Христо Стоичков се
Коментари Харесай

Гриша Ганчев и Христо Стоичков се помириха

 Стоичков: Не слагайте името ми там, където не му е мястото
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и акционерът Христо Стоичков се сдобриха единствено ден след големия скандал, в който се въвлякоха през уикенда.

Двамата си разменяха изказвания посредством тв екрана и клубния уебсайт във връзка прехвърлянето на някогашния капитан на армейците Антон Недялков в Лудогорец. Стоичков беше упрекнат от известни почитател на ЦСКА Росен Петров, че стои зад договорката и е прибрал комисионна от 400 000 $.

Според информацията на „ Труд “, Камата и Ганчев са изчистили зародилите недоразумения сред тях и са си стиснали ръцете, въпреки и от разстояние по телефона.

Малко преди този момент самият състезател изпрати смс до Христо Стоичков, в което му се извини, че индиректно неговият трансфер е станал причина за цялата шумотевица. Според изданието, неофицалната информация е, че той е минал от ФК Далас в редиците на българския първенец за сумата от 2,5 милиона $.

Вероятно % от тях ще постъпят в касата на ЦСКА, като по този метод " алените " ще са изкарали близо 2 милиона $ от продажбата на бранителя единствено в границите на половин година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР