Собственикът на Царско село Стойне Манолов призова за обединение между

...
Собственикът на Царско село Стойне Манолов призова за обединение между
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Двата ЦСКА да намерят начин да се обединят

Собственикът на Царско село Стойне Манолов прикани за обединяване сред ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Бизнесменът е измежду известните цесекари, а при започване на века беше изпълнителен шеф на стадион " Българска войска ".
 Председателят на ЦСКА 1948: Подавам ръка на всички армейци - дано се обединим!
" Определено считам, че двата тима с името ЦСКА би трябвало да намерят метод да се обединят. Не виждам бъдеще за ЦСКА 1948, в случай че не намерят своя дом. Просто те ще участват, само че няма да оставят отпечатък. Просто двата отбора би трябвало да намерят метод да се обединят. И двата клуба ще бъдат по-стабилни, в случай че се обединят. Феновете на ЦСКА са преглътнали доста неща през годините, ще мине и това ", сподели Манолов пред " Канал 3 ".  Бивш " червен " юрист: Време е двата ЦСКА да се обединят
" ЦСКА не демонстрира, това което желая да виждам. Различно е моето мислене. ЦСКА трябваше да бъде по отворен към алената общественост. Клубът е капсулован, затворен. Ако не се трансформират нещата ни виждам решение, което може да изведе ЦСКА към върха ", добави шефът на Царско село.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР