Собственикът на Царско село Стойне Манолов остана много доволен след

...
Собственикът на Царско село Стойне Манолов остана много доволен след
Коментари Харесай

Стойне Манолов: За Първа лига взимаме 7-8 класни футболисти

Собственикът на Царско село Стойне Манолов остана доста удовлетворен след равенството с ЦСКА 1948, което официализира класирането на тима за Първа лига.

" Който не мечтае, той не реализира задачите си. Мечтаехме още преди 2-3 години и нашите фантазии се сбъднаха, с доста труд и предпочитание от всички. Благодаря за това на целия клуб, на целия екип. Мачът с Монтана беше този, след който към този момент бяхме уверени, че ще сме в Първа лига. Видяхте, че до края седяхме оптимално твърдо, тъй че и на доктрина да станем първи.
 Царско село - ЦСКА 1948 @@@

Още класа ни е нужна при всички положения, може би ще са повече от петима новите. Ядрото обаче ще се резервира. Ще притеглим 7-8 класни индивида, който да вдигнат равнището на нашия тим за Първа лига. На 1 юни ще има и осветяване на стадиона, и естрада. Желанието на всички ни е Никола Спасов да бъде при нас, само че в случай че той получи по-добра оферта и я одобри, ще му пожелаем триумф и ще потърсим различен вид. Мечтая за по-сериозни резултати, само че ще ни би трябвало време да се приспособяваме в Първа лига ", сподели предприемачът. Втора лига 25 кръг, понеделник 22 април  Царско село 0:0краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР