Собственикът на Царско село Стойне Манолов коментира пред Sportal.bg спора

...
Собственикът на Царско село Стойне Манолов коментира пред Sportal.bg спора
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Проектът ЦСКА 1948 е голям комплекс на някои, какво ще правят на Армията с 10 фена

Собственикът на Царско село Стойне Манолов разяснява пред Sportal.bg разногласието сред ЦСКА-София и ЦСКА 1948 за базите на ЦСКА. Той добави, че няма подозрение, че Гриша Ганчев ще заплати 8-те милиона лв. за емблемата на армейския клуб.

" ЦСКА 1948 не ги виждам, къде да ги виждам? Не демонстрирам интерес към този тим. Аз имам Царско село, вървя и на " Българска войска ", където е огромната ми любовта ЦСКА. Този план е огромен комплекс на някои хора. Не е редно да създадеш клуб и да го кръстиш ЦСКА. Времето ще покаже, мисля, че почитателите ще покажат кой поддържат.

Нямам подозрение, че Гриша Ганчев ще заплати парите за емблемата. Дотук той каквото е споделил, всичко се удостоверява. Трябва да споменем и господин Инджов, с който са създали толкоз доста неща на Панчарево. Как по този начин ще дадат базата на клуб с 10 фена? Едва ли някой си мисли, че могат да дадат базите на ЦСКА на различен клуб.

На този търг би трябвало да взе участие професионален клуб съгласно мен. Утре и аз на следващия ден мога да прекръстя моя тим на ЦСКА и да желая базите. И какво ще върша там с моите 10 фена? Там е за ЦСКА. Само на болен мозък може да му мине през акъла, че базите на ЦСКА могат да отидат не при ЦСКА ", сподели Манолов пред Sportal.bg.

" Вчера против Пирин се получи извънредно противен мач за всеки, който обича ЦСКА. Отборът игра добре, сътвори положения, само че нямаше късмет. Понякога се получава по този начин във футбола. Идва дерби с Левски - ще е мъчно. Надявам се, че ще победим, само че всичко може да се случи ", добави шефът на Царско село.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР