Собственикът на терена пред блок 73 в ж.к. Младост 1

...
Собственикът на терена пред блок 73 в ж.к. Младост 1
Коментари Харесай

Собственикът на терена пред блок 73 в Младост 1 протестира заедно с гражданите

Собственикът на терена пред блок 73 в ж.к. " Младост 1 " в София - компанията " Джи Ти Строй " ЕООД с шеф Гергана Симова, също излеза на митинга на жителите от региона против Столична община.

Тя ще ги поддържа за намирането на трайно решение за парцела , който се намира на кръстовището на бул. Йерусалим с бул. Андрей Сахаров.

По думите на шефа Гергана Симова от компанията не са срещу недоволството на жителите. Тя изяснява, че към момента няма оферти от Столична община и кмета Йорданка Фандъкова по какъв начин да бъде решен казуса и дали парцелът ще бъде отчасти употребен за осъществяване на уличната инфраструктура или ще остане в рамките на настоящата регулация.

Гражданите повече няма да си затварят очите , в този момент е време Столична община да отговори, безапелационна е Симова.
 Пореден митинг в
Пореден митинг в " Младост " против застрояване на зелените площи

Заради сложени заграждения на градинка

Тя изяснява още, че преди кметът Йорданка Фандъкова да спре строителството, на терена се е предвиждало построяването на комерсиална постройка и нова улица, която да облекчи трафика от бул. " Андрей Сахаров " и бул. " Йерусалим ".

По думите ѝ обстановката с жителите била разисквана е края на юни и са стигнали до единодушие да изискат решение на казуса от кмета.

Според притежателят се прави опит компанията " Джи Ти-Строй " ЕООД да бъде опълчена на хората, живеещи в блок 73 с погрешни изказвания, че от парцел за озеленяване, парцелът щял да бъде застроен.

Симова акцентира, че за този парцел е било издадено позволение за градеж на комерсиална постройка, обвързвана с метрото , само че в следствие е била препоръчана нова улична регулация. Тя акцентира обаче, че парцелът им в никакъв случай не е бил предназначен за озеленяване.
 Протест в
Протест в " Младост " против градеж на 12-етажен хотел

Чистотата и правото на естествен живот ще се нарушат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР