Собственикът на тенис клуб Банкя Иван Саздов заведе дело за

...
Собственикът на тенис клуб Банкя Иван Саздов заведе дело за
Коментари Харесай

Иван Саздов съди Елена Йончева за клевета

Собственикът на тенис клуб " Банкя " Иван Саздов заведе дело за клюка против Елена Йончева след подадените от нея сигнали за злоупотреби на премиера Бойко Борисов. Това заяви самият той, представен от " 24 часа ".

Припомняме, че в абсурда бе забъркано и името на Саздов.

Саздов отхвърля да е купил къща в Барселона за Бойко Борисов и да има офшорка " Палмс Ентерпрайсиз ", в която е превел 1,7 милиона евро.

" Това е неистина. Ще желая оптималното обезщетение - понасям освен морални и здравословни вреди, само че и се петни положителното ми име ", съобщи той.

Депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева уличава премиера Борисов в неистина. С пост във файсбук Йончева декларира, че Борисов лъже за братовчеда Ради и къщата в Барселона. Припомняме, че тази заран в изявление за БТВ Борисов съобщи, че " Ние сме комплицирана рода ". С едните братовчеди не си говорели 30 години, единствено си махали. С другите не се виждали 40 години. Двама братовчеди съм ги бил, по тази причина не си приказваме, описа Бойко Борисов.
 Три сигнала от Елена Йончева за Борисов и братовчеда
Три сигнала от Елена Йончева за Борисов и братовчеда

Депутатът от Българска социалистическа партия упрекна Борисов, че лъже за роднините си

Елена Йончева декларира, че разполага с информация. Припомняме, че в събота депутатът от Българска социалистическа партия се закани да даде на основния прокурор Сотир Цацаров всички нужни документи по случай с къщата в Барселона и така наречен от нея кръг " Банкя ".

Социалистите изготвят сигнал взаимно с адвокати и упорстват Цацаров да изследва случая дружно с инспекцията на офшорните сметки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР