Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали е смятан за един от

...
Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали е смятан за един от
Коментари Харесай

Бекали за бивш левскар: Не го знам какъв е, що е, но го взех

Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали е считан за един от най-ексцентричните хора във футбола като цяло и за следващ път се потвърди като подобен. Той изненада футболната общност в Румъния, откакто притегли в сряда някогашния нападател на Левски Лукаш Гикиевич.

Откакто напусна "Герена ", полякът се подвизаваше из шампионатите в Азия и най-вече в арабския свят, като беше липсващ от радарите даже на слабите европейски клубове. И внезапно се озова в гранда от Букурещ, само че се оказва, че и това се е случило малко инцидентно. Поне от думите на Бекали.

"Дойде някакъв нападател. Не го знам какъв е, що е, само че подписа контракт. Цъфна ми тук в 2:00 часа сутринта след среднощ, някакъв поляк, подписа за шест месеца. Не го знам даже по какъв начин се споделя. Някой ми го предложи на някаква среща, стиснах му ръката и подписахме. Човекът не желае пари, искаше единствено контракт и го получи ", съобщи Бекали в следващото си паметно изявление.

Гикиевич е оценен на малко над 200 хиляди евро от Transfermarkt. Явно вярата му е да направи мощни мачове до края на годината и да се завърне още веднъж в европейския футбол. През септември полякът навършва 32 години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР