Собственикът на столичния Локомотив Иван Василев изрази възмущението си от

...
Собственикът на столичния Локомотив Иван Василев изрази възмущението си от
Коментари Харесай

Босът на Локо Сф избухна: Това е порнография, безхаберно съдийство

Собственикът на столичния Локомотив Иван Василев изрази възмущението си от съдийството на мача със Септември София, изгубен от "червено-черните " с 1:2. В добавеното време арбитрите анулираха погрешно изравнителен гол на Светослав Диков.

"Определено ни анулираха чист гол. Затова няма хора по стадионите, до момента в който има такива съдии. Чудя се по какъв начин да продължим, някакво безумство е, една цялостна порнография с един почитан арбитър. Фаулове в тяхна изгода и такива, които подминава за нас. Мачът беше изигран преди да почне, това е болната истина. Затова няма хора по трибуните, по тази причина най-обичаната игра сме я докарали дотук ", съобщи Василев.

"Мерки не се взимат, това е най-лошото. Можеше да оставят момчетата да играят, дано да ни победят, само че с една чиста игра. Вижте анулирания гол, коментирайте го. Съдиите, които си вършат подбив с футбола, нямат място във футбола. Не желая да ми оказват помощ, само че дано свирят 50 на 50. "

"Мисля, че Локомотив върви в една доста добра посока. Този мач през днешния ден можеше умерено да бъде еднакъв и да няма такова напрежение. Бяхме ощетени, изрично. Имахме искания и за дузпа, само че дано я забележим на запис. Но голът, който ни анулираха, беше чист. Как да мотивираме младите футболисти да играят и да се развиват? Целта ни е да стигнем до бараж. Изненадам съм за Ники Йорданов, познавам го, умее да свири, а позволи такива неточности. За мен са умишлени. За първи път през този сезон ми се случи такова безхаберно съдийство. Безхаберие! ", сподели Василев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР