Собственикът на Спартак (Москва) Леонид Федун е притеснен от финансовите

...
Собственикът на Спартак (Москва) Леонид Федун е притеснен от финансовите
Коментари Харесай

Собственикът на Спартак поиска премахване на финансовия феърплей

Собственикът на Спартак (Москва) Леонид Федун е обезпокоен от финансовите загуби, които ще понесе клубът поради прекъсването на шампионата по отношение на епидемията от ковид. Той прикани да се вземат съответни ограничения.

" В момента не се прави нищо, а разноските на клубовете, които имат повече чужденци или руснаци с високи заплати, към този момент скочиха с 35-40%. Спонсорите стоят встрани, тъй като няма мачове и тв предавания. Възниква въпросът какво става с финансови феърплей, в случай, че няма доходи. В момента нито един клуб не може да извърши изискванията на финансовия феърплей. Той би трябвало да бъде анулиран ", съобщи Федун.

" За превоза и туризма към този момент има данъчни облекчения. Ние с какво сме по-лоши? Трябва да желаяме същото. Важно е да желаяме от ФИФА уточнения по какъв начин ще се действа с договорите на играчите и разпоредбите на финансовия феърплей ", добави босът на Спартак.

" Кога ще завърши всичко? Тръмп сподели, че чака в Съединени американски щати това да се случи най-рано през август. Не съм епидемиолог, само че съдейки по това, че още сме при започване на епидемията, рецесията може да продължи дълго. Надяваме се на най-хубавото ", сподели още Федун. Премиер Лига 22 кръг, събота 14 март  Оренбург 1:3краен резулат  Спартак Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР