Собственикът на SpaceX и Tesla, Илон Мъск, за първи път

...
Собственикът на SpaceX и Tesla, Илон Мъск, за първи път
Коментари Харесай

Илон Мъск все по-близо до Безос в списъка на милиардерите на Forbes

Собственикът на " SpaceX " и " Tesla ", Илон Мъск, за първи път се изкачи на второ място в листата на милиардерите на Forbes, до момента в който в рейтинга на Блумбърг " Bloomberg Billionaires Index " (BBI) той е на второ място от ноември.
Според Forbes във вторник положението на Мъск е повишено с 1,6 милиарда $ до 144,7 милиарда $, а съгласно BBI - с 1,84 милиарда $ до 157 милиарда $.
 Мъск възнамерява агресия в Европа в сегмента на компактните електрически автомобили Мъск възнамерява агресия в Европа в сегмента на компактните електрически автомобили
Главният изпълнителен шеф на Tesla Inc. Илон Мъск съобщи във вторник, че неговата компания може да разшири пазарния си дял в Европа...
Мъск има към 21% от акциите на " Tesla ", които скочиха повече от седем пъти от началото на годината, и нарастнаха с 1,3% във вторник. Котировките нарастват в очакване на включването на компанията на 21 декември в изчислението на американския показател на необятния пазар S&P 500.
Като цяло, петимата най-богати на Forbes Real-Time и BBI са съвсем идентични. Първото и второто място заемат създателя на " Амазон " Джеф Безос и надлежно Мъск, петото място - създателя на Фейсбук Марк Зукърбърг .
Само третото и четвъртото място в рейтингите се разграничават. Третото място съгласно класацията на BBI е за създателя на Microsoft  Бил Гейтс , а четвъртото - за президента на " Louis Vuitton Moët Hennessy " Бернар Арно . В същото време в класацията на Forbes Арно е на трето място, а Гейтс на четвърто.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР