Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция, на която говори

...
Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция, на която говори
Коментари Харесай

Венци Стефанов: ЦСКА бие Лудогорец, където ги хване, Боби и Любо са като кон и кокошка

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов даде конференция, на която приказва по всички настоящи тематики в българския футбол. Той обърна съществено внимание на мача сред ЦСКА и Лудогорец за Купата на България и съдийството на Георги Кабаков.

" Кабаков е най-хубавият арбитър в България, а те желаят да го съсипят. Дори хората, които правят оценка съдиите, оцениха работата на Кабаков като слаба. Аз мога да ви кажа, че този човек избави мача. Ако не бяха някои взаимни отстъпки, мачът нямаше да приключи. Представяте ли си тези хора, които бяха на стадиона, да бяха влезнали, какво щеше да се случи на делегата? Надали има различен арбитър, който можеше да изкара мача. Копията бяха ориентирани на живот и гибел. Лудогорец има треньор за симулации. Падат все едно си ги разстрелял с 45-ти диаметър, а след това ритат като кочове.

ЦСКА бие Лудогорец, където ги хване, а това ще продължи и в идващите мачове ", съобщи босът на " белите ".

" Бата не им оказа помощ в Европа. Германците им описаха играта. И го направиха с юношите. Гарантирам, че в Славия не натискаме съдиите. Обвиняваха ни, че играем " черно тото ", а в този момент какво тото играем? Може би " оранжево "?

Какъв съперник може да бъде Любослав Пенев на Борислав Михайлов? Това е все едно да сравняваш кон с кокошка. Уважавам го като футболист, само че го видяхте какво направи като президент на ЦСКА. Тук се изискват доста качества, връзки, лоби и позиции в УЕФА и ФИФА. Боби има такива, а Любо единствено заеми ", добави Стефанов.

 Венци Стефанов: Исках да ни се падне Левски
Венци Стефанов: Не съм удовлетворен от жребия, най-големи шансове имахме против Левски

" Хубаво е, че избегнахме ЦСКА, тъй като са най-силният от четирите тима "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР