Собственикът на Славия и член на Изпълнителния комитет на Българският

...
Собственикът на Славия и член на Изпълнителния комитет на Българският
Коментари Харесай

Разкол в Изпълкома в оставка: Венци Стефанов не иска Дерменджиев

Собственикът на " Славия " и член на Изпълнителния комитет на Българският футболен съюз в оставка - Венцеслав Стефанов, съобщи пред bTV, че не е одобрил за селекционер на националния отбор Георги Дерменджиев и няма да одобри Йордан Лечков еднолично да взима решения по този въпрос.

" Няма да разреша това нещо да се случи! Президент сега е Мишо Касабов. На Данчо Лечков му е предоставено да търси треньор, само че не да назначи, а да предложи. Няма оторизация да назначи новия старши треньор ", съобщи Стефанов.
Георги Дерменджиев е новият народен селекционер Новината бе доказана от Йордан Лечков
Именно отговорникът за националните тимове в БФС - Йордан Лечков, удостовери пред bTV, че трикратният първенец на България с " Лудогорец " ще заеме поста на селекционер, който беше овакантен от Красимир Балъков преди дни.

Снимка: Lap.bg

" Георги Дерменджиев сподели какво може. Докато беше при Киро Домусчиев, имаше скъпоплатени чужденци. За нашето състезание беше добре. Отиде в Казахстан – видяхме го. Отиде в " Левски " – видяхме го. На нас ни трябват младежи, които да вдъхнат сили и сила на тези момчета. Георги Дерменджиев, моите почетения, само че до момента в който им каже пет приказки, те ще заспят в съблекалнята. Тук става въпрос за достойнството на националния тим на България ", продължи той.
Дерменджиев: Голяма отговорност. Трябва да се работи психически Георги Дерменджиев е новият народен селекционер
Собственикът на " Славия " съобщи, че не е разговарял с Лечков след неговото удостоверение.

" Да не сме гаджета с Данчо, че да се чуваме. Той да не би да ми се обади, когато разгласи, че треньор е Дерменджиев?! Какво има да се слушам с него?! Утре (22 октомври) имаме съвещание на бюрото, всеки от нас ще си каже мнението, само че аз считам, че това не би трябвало да се допусне. Трябва младеж. Да, Дерменджиев работи с Лечков в Сливен и дай в този момент ще слагаме някой треньор, който му е приятел… Няма такива работи! Треньор ще бъде някой, който ще промени, ще направи нещо ново за българския футбол "

Снимка: Lap.bg

Стефанов даже уточни имена на евентуални експерти, които да заемат поста.

" Има го и Ясен Петров, и Белия (бел. ав. - Николай Колев), който не е в " Ботев ". Видяхте, че тези хора от нищо направиха нещо. Значи могат да обединят, мога да накарат тези футболисти да повярват в себе си и да дадат всичко от себе си за България. Трябва да се сложат нови хора. Както ще се подменят БФС, Изпълкома и всичко останало, по този начин би трябвало да стартира от националния тим. Разберете го това нещо ", приключи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР