Собственикът на Слави Венцеслав Стефанов говори относно срещата на министъра

...
Собственикът на Слави Венцеслав Стефанов говори относно срещата на министъра
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ако всички излезем с последно желание, какво ще прави министърът?

Собственикът на Слави Венцеслав Стефанов приказва по отношение на срещата на министъра на спорта Радостин Василев с представители на . Василев отхвърли, че е министър на ЦСКА и разяснява, че желае да удовлетвори последното предпочитание на притежателя на " армейците " Гриша Ганчев.
" Пожелавам на Радостин Василев здраве! И дано работи в услуга на целия български спорт - приказвам за всички спортни федерации и всички клубове, без значение футболни или по петанк. Да не се окаже, че в действителност е представител на някаква циркова натрупа. Вчера седнал да прави четиристранна среща с ЦСКА, преди този момент тристранна, двустранна... Кога стана министър, по кое време стартира да урежда въпросите на ЦСКА.
Разберете ме, нямам срещу ЦСКА - дано имат съвременен стадион, дано се направи. Гриша Ганчев е предприемач, обикновено е да гони ползите на своя клуб. Но министърът да е министър на всички! Какъв управнически опит има Василев? От адвокатче на ЦСКА и футболно мениджърче, стана министър. Какво е управлявал до момента той? Само се усмихва - толкоз ли му е занимателно на министъра? Като какъв Василев ще удовлетворява последното предпочитание на Гриша Ганчев? И какво - Гришата ще се отдръпва ли, та му е последно желанието?
" Сердика спортни парцели " ще има отношение по градежа на стадиона на ЦСКА, колкото аз имам отношение по отношение на космодрума в Байконур! Отношение имат Общината и този, който ще дава парите и ще строи. Така че запитвам - по какъв начин тъкмо Радостин Василев ще удовлетвори последното предпочитание на Гриша Ганчев?
В България сме 500-600 футболни клуба. Ако всички излезем с последно предпочитание, какво ще прави министър Радостин Василев? Може и ние да имаме последно предпочитание. То няма да му стигне времето да извършва последни стремежи!
С ЦСКА приказва към този момент няколко пъти, с Левски седна да приказва. Те пък за козирка мислят. Най-добре да обтегнат 2000 чадъра над бранша вместо козирка. На Ботев и Локомотив в Пловдив пък не им стигали парите. Е, още ли желаят, бе? Още ли помощ? А нас, другите, кучета ни яли, по този начин ли? Не става по този начин! Бъди министър на всички ", съобщи Венцеслав Стефанов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР