Собственикът на склада, който се запали край автомагистрала Струма -

...
Собственикът на склада, който се запали край автомагистрала Струма -
Коментари Харесай

Шефът на склада, който се запали край Дупница: Това не може да пламне от слънцето

Собственикът на склада, който се възпламени край автомагистрала " Струма " - Кольо Илиев, разкри в ефира на " Нова телевизия ", че счита, че палежът е тенденциозен.

Както е известно, в община Дупница оповестиха отчасти бедствено състояние поради пожар  на насъбрани разнообразни по тип боклуци под мост на автомагистрала " Струма ". Пожарът, избухнал към 17.20 часа в склад на предприятието за преправка и изкупуване на вторични първични материали, е обхванал основите на моста на автомагистрала " Струма " на изхода на града

" От няколко години са ситуирани тук материалите. Покрай нашите материали хората мислеха това за бунище и хвърляха какви ли не отпадъци - гуми и други неща. Вчера някой хвърли нещо от автомагистралата и стана това неприятно нещо. Ние в този момент ще носим негатива.Дали усещам виновност от моя страна? Може би, че не можахме да опазим и пожара беше доста неприятен, че не можахме да го локализираме незабавно, ние бяхме на самото място, само че това запалителното беше доста мощно. Материалите не са рискови - първични материали, които не провокират никакъв интерес. Опаковките от медикаментите са на напълно друго място. Полиетилени, хартии. Това по този начин елементарно не може да се възпламени, не може да е от слънцето ", безапелационен бе той.

" Да, ще вършим и отсега нататък нашата активност. Тук работят доста хора и продължаваме. Материалите отиват в Топлоелектрическа централа Бобовдол, само че и те там са претъпкани сега ", приключи Илиев.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР