Собственикът на шампиона Лудогорец Кирил Домусчиев смята, че тимът му

...
Собственикът на шампиона Лудогорец Кирил Домусчиев смята, че тимът му
Коментари Харесай

Домусчиев: Колкото и да вървим назад, не могат да ни достигнат

Собственикът на първенеца " Лудогорец " Кирил Домусчиев счита, че отборът му е доста по-напред по отношение на съперниците си в Първа лига и скоро не може да бъде доближат. Това показа предприемачът след финала при ветераните сред " Лудогорец " и " Витоша " Бистрица на премиера Бойко Борисов.

" По-скоро ние сме напред пред другите. Колкото и да вървим обратно, те още не могат да ни стигнат ", сподели Домусчиев във връзка конкуренцията. " Равенството в последния кръг е крачка напред, само че дребна. Сериозна крачка към купата щеше да бъде победа. Затова шампионата ни е забавно и е по-гледаемо от задграничните шампионати ", съобщи Домусчиев.

Този уикенд " Лудогорец " посреща " Левски " в дербито от 34-ия кръг на шампионата. Разградчани водят с 3 точки пред ЦСКА, а до края на сезона остават 3 кръга.

" Не мога да кажа, че съм удовлетворен от играта в последните няколко месеца. В мача с " Левски " обаче всички би трябвало да дадат максимума от себе си. По-възрастните би трябвало да покажат, че класата е безконечна, а по-младите да потвърдят, че има причина да са при нас. Не знам от кое място идва този спад при нас, не мога и аз още да си го обясня. Видно е, че имаме и мощни мачове и слаби мачове. Видно е, че тимът е позастарял, измежду най-възрастните тимове в топ 10 в Европа сме ", разяснява Домусчиев.

Босът на " Лудогорец " удостовери, че Стойчо Стоев остава отпред на седемкратния първенец: " Той пое риска да поеме тима, когато е в рецесия. Нито е работил по селекция, по тази причина ще остане и ще работи по новата селекция и окомплектоването на тима. По тези неща би трябвало да го съдим "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР