Собственикът на състезаващия се във Втора лига Локомотив (София) -

...
Собственикът на състезаващия се във Втора лига Локомотив (София) -
Коментари Харесай

Собственикът на "Локомотив" се оттегля заради недоволство към феновете

Собственикът на състезаващия се във Втора лига " Локомотив " (София) - Иван Василев, изрази готовността си да се отдръпна от ръководството на клуба. В декларация той разясни, че до 1 юни ще трансферира безплатно акциите си на почитателите, от които чака да предложат идея за управление на отбора.

Василев изясни, че е неудовлетворен от отношението на последователите. Според него чашата е преляла, откакто група почитатели на " Локомотив " са атакували автомобила му и този на вицепрезидента Валентин Николов.

" Когато през 2015 година станах притежател на " Локомотив " и за момент не съм си помислял, че ще е елементарно. Върнах се в клуба на живота ми, с цел да създадем с моите сътрудници Бойчо Величков, Валентин Николов, Веско Стоянов и Иво Паргов детско-юношеска школа, а не да вършим първи тим. Но любовта на почитателите ми даде криле и за по-малко от 3 години направихме съвсем невъзможното - извървяхме трънливия път от аматьорския до професионалния футбол, а единствено няколко секунди ни костваха влизането в елита ", написа в декларацията на Василев.

" На цената на доста пари, нерви и напрежение спасих отбора от финансовия капан и го направих финансово постоянен клуб без нито стотинка задължения. Нещо, с което не могат да се похвалят даже грандовете на българския футбол ", добавя притежателят на " Локомотив ".

Той разясни, че е вдигнал клуба от нулата, като в името на клуба е преглътнал " жестоки обиди " през годините.

През 2015 година дружно с ЦСКА " Локомотив " бяха изхвърлени от първото равнище поради финансови проблеми. Тогава беше основано ново сдружение, което си проправи пътя нагоре. Преди година " Локомотив " беше покрай влизане в Първа лига, само че загуби трагично баража с " Витоша " след дузпи.

" Вместо поддръжка за идеята " Локомотив ", получих жестоки ругатни и обиди. Отвсякъде слушам обвинявания, че тимът няма милионен бюджет и не играе в Първа лига. Затова чакам до 1 юни почитателите да напишат идея за ръководството на клуба, която да ми предложат, с цел да им трансферира акциите "

" Сигурен съм, че въоръжени с толкоз прелестни хрумвания, последователите ще съумеят да привлекат мощни спонсори, с които да обезпечат финансовото благополучие на клуба ", добави Василев в декларацията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР