Собственикът на Роман Абрамович ще инвестира сериозни средства на трансферния

...
Собственикът на Роман Абрамович ще инвестира сериозни средства на трансферния
Коментари Харесай

Челси подсилва атаката си с Ромелу Лукаку или Ерлинг Холанд

Собственикът на Роман Абрамович ще влага съществени средства на трансферния пазар през лятото, с цел да укрепи състава на " сините " след триумфа в Шампионската лига в събота. Лондончани победиха Манчестър Сити с 1:0 във финала на шампионата в Порто, което най-вероятно ще обезпечи и нов контракт на мениджъра Томас Тухел, който дойде на " Стамфорд Бридж " през януари.
Според " Скай Спортс " Тухел изрично желае нов централен нападател, като все още най-вероятно е това да е голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку. " Нерадзурите " имат известни финансови усложнения и считат да продадат част от главните си играчи това лято, което бе и повода наставникът Антонио Конте да си тръгне.
28-годишният Лукаку се показа чудесно за миланския гранд през последните два сезона и цената му най-вероятно ще бъде към 100 милиона евро. Друг вид за Челси е звездата на борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, който обаче ще бъде доста по-скъп, а също така е мечтан от редица други европейско грандове.
Привличането на нов нападател съвсем несъмнено ще значи завършек на престоя на Тами Ейбрахам и Оливие Жиру при " сините ". Френският национал е покрай трансфер в Милан, до момента в който за подписа на Ейбрахам, който не бе в групата за финала на Шампионската лига, има искащи във Висшата лига.
В същото време съвсем несъмнено мениджърът на Челси Томас Тухел и централният бранител на отбора Тиаго Силва ще бъдат наградени с нови контракти след триумфа в Шампионска лига.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР