Собственикът на потрошеното столично заведение разбрал по телефона за инцидента.

...
Собственикът на потрошеното столично заведение разбрал по телефона за инцидента.
Коментари Харесай

Опитват се да ми откраднат бизнеса, разкри собственикът на потрошеното столично заведение

Собственикът на потрошеното столично заведение схванал по телефона за случая. Това съобщи пред bTV притежателят Емил Лазаров.

Бил осведомен от салонния шеф, които му споделил, че алармирал полицията. Той се доверил на служителя си. Затова не се обадил на полицията.

В никакъв случай не бих си разрешил да позволявам въпросите самичък изключително при сходни случаи, безапелационен бе Лазаров. Разчитам на органите и институциите, посочи предприемачът. Той и чиновниците му съдействали на органите на Министерство на вътрешните работи.

Лазаров не е считал самичък да си взема решение проблема изключително откакто има нахлуване против него и заведението, разчитал на способените органи. Нападателите му оставили обръщение и Емил Лазаров го е предал надлежно на службите. Разказал всичко за случая.
 Полицията схванала от медиите за погрома в столично заведение
Полицията схванала от медиите за погрома в столично заведение

Не са желали страната да се намесва, счита гл. секретар на Министерство на вътрешните работи

Партньорът му Красен Кръстев , който бе арестуван за погрома, се опитвал с подправени документи да му отнеме собствеността от компания с огромни капитали. Двамата желали да се разделят като бизнес сътрудници.

Искал съм да позволяваме всички въпроси с дипломация , посочи Лазаров. Не съм уверен, че става въпрос за пари, разяснява той дейностите на Кръстев, който към този момент подал подправени документи в Търговския указател.

Бизнесменът подозира, че се пробват да му откраднат бизнеса. Кръстев му бил огромен другар. От 10 години работели дружно. Направих го част от фамилията си, той е кръстник на децата ми, разкри още Лазаров.

Човекът, който стои зад това е безусловно безсъвестен и се усеща недостижим, посочи той.

Страхувам се за живота си, имам жена и деца , описа още Лазаров. Притеснява се и за клиентите си. В десетгодишната история на заведението нямало сходен случай.
 Издирват двама от вандалите, потрошили софийско заведение
Издирват двама от вандалите, потрошили софийско заведение

Те нанесоха материални вреди на мебели и съоръжение в заведението

Припомняме, че на 12 август група от няколко души нахлу в заведение на столичния бул. " Тодор Каблешков " и нанесе съществени материални вреди.

На идващия ден бе арестуван поръчителят на действието.

На 13 август основният секретар на Министерство на вътрешните работи разгласи, че полицията е схванала от медиите за поргрома в столичното заведение.

Във връзка със случая министър председателят Бойко Борисов разяснява, че двама притежатели си мерят кой е по-голям хитрец.

На 14 август стана ясно, че главната версия, по която се работи е спор за половин милион лв..
 Задържаха поръчителя на погрома в столично заведение
Задържаха поръчителя на погрома в столично заведение

От полицията считат, че казусът ще се разплете още днес
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР