Собственикът на платформата Broshura.bg - българската Проспекто Груп, ще стане

...
Собственикът на платформата Broshura.bg - българската Проспекто Груп, ще стане
Коментари Харесай

Българската Broshura.bg ще има нов германски собственик

Собственикът на платформата Broshura.bg - българската " Проспекто Груп ", ще стане част от немска група с активност на пазарите в Германия, Австрия Швейцария и Франция. Фирмата ще бъде добита от Offerista Group, излиза наяве от публично известие.

Двете компании ще обединят бизнеса си, който е ориентиран към онлайн платформи, на които потребителите могат да открият предложения на веригите за търговия на дребно.

Сделката ще разреши на българската " Проспекто Груп " да получи достъп до 40 милиона консуматори, както и да бъде показана на нови пазари в Европа. Offerista Group има четири офиса в основни европейски градове - Берлин, Есен, Виена и Париж.

" С придобиването на българската компания продължаваме да разрастваме сполучливо бизнеса си на нови пазари и да предлагаме на клиентите ни още по-качествени решения с по-голямо пазарно покритие, " разяснява Бенджамин Тум, който е ръководещ шеф на немската група.

" Offerista Group имат ясна визия и мощна цел - да се трансфорат в европейски водач в ритейл маркетинга. Партньорството ни с тях ще ни разреши да обединим напъните и екипите си в една по-голяма група, притежаваща по-мащабна мрежа и повече запаси ", показва от своя страна изпълнителният шеф и основател на " Проспекто Груп " Оги Попов.

Българското сдружение е една от огромните цифрови ритейл маркетинг платформи в Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Тя има офиси в София, Будапеща и Букурещ. Компанията има 30 чиновници и обслужва над 100 вериги за продажби на дребно в 16 страни в района.

Offerista Group е една от водещите цифрови ритейл маркетинг платформи в Германия, Австрия и Швейцария. Компанията има 110 чиновници, а предоставяните от нея решения доближават до малко над 38 млн.души. Компанията е основана в Дрезден и има офиси още в Берлин, Есен, Виена и Париж.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР