Собственикът на печелившия лотариен билет от новогодишната томбола не се

...
Собственикът на печелившия лотариен билет от новогодишната томбола не се
Коментари Харесай

Победителят в бразилската новогодишна лотария изпусна шанса да получи $28,5

Собственикът на печелившия лотариен билет от новогодишната лотария не се е появил в клона на държавната банка Caixa Economica Federal, с цел да прибере облагата си на стойност 28,5 млн. $. Периодът, в който спечелилият можеше да вземе премията си, изтече на 1 април, прецизира телевизионният канал Globo, представен от Агенция " Фокус ". 

Според малкия екран това е най-голямата премия, която не е потърсена от тези, които са съумели да отгатнат всичките шест цифри на печеливша композиция. Джакпотът на новогодишната лотария през 2020 година е най-големия в историята на тегленията - 325,2 млн. реала (около 57 млн. долара).

Съгласно разпоредбите на тиража, на спечелилия му се дават 90 дни да кандидатства за премията. В противоположен случай средствата се насочват към Фонда за финансиране на висшето обучение. 

Това не е първият път, когато победител " не помни "  печалбата си. Само през 2020 година съвсем 312 млн. реала (около 54,5 млн. долара) от наградния фонд останаха непотърсени. През последните пет години спечелилите в държавната
лотария осигуриха на страната облаги за 1,62 милиарда реала (около 284 млн. долара).
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР