Собственикът на обискираната дискотека определи акцията на служителите на реда

...
Собственикът на обискираната дискотека определи акцията на служителите на реда
Коментари Харесай

Унизени пловдивчани ще съдят полицаите, които ги събличали

Собственикът на обискираната дискотека дефинира акцията на чиновниците на реда като крушение, намерили единствено 1 цигара марихуана

Клиенти на пловдивската дискотека, които са били съблечени голи от служителите на реда, които пристигнали на инспекция по сигнал за разпространяване на опиати, ще съдят чиновниците на реда, защото са били унизени по най-недостойния метод. Това сподели в изявление за „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия притежател на пловдивската дискотека Деян Найденов.

В момента се образуват частни тъжби, посочи той.

„ Полицаите откриха единствено една цигара марихуана и сформираха акт на дамата, в която е била, акт за безчинство. От 19 сепарета взеха решение да претърсят едно празно и откриха някакво пликче с прахуляк 0,4 грама. Как взеха решение тъкмо там да се преобърне и да се откри нещо? Всеки самичък може да си направи извода “, разяснява Найденов. 

„ Ако спра 400 души на улицата, може да намеря в някого опиати. Не мога да подсигурявам, че няма такива хора и по клубовете. Естествено, че се е случвало да гоним несъответстващи клиенти, само че дали е от алкохол или от опиати не може да преценим “, добави той.

„ Отчитаме огромни загуби от това, че в подобен претрупан ден не ни оставиха да работим и ни изгониха клиентите. Притесняваме се, че тези инспекции ще продължат, въпреки че резултатът им бе едно крушение “, разяснява притежателят на дискотеката.

„ Преди време имахме инспекция от ГДБОП, отново нахлуха 40-50 индивида в заведението, отново нищо не откриха. Нали се сещате, че не е обикновено да влязат хора с качулки и с автомати измежду младежи!? “, сподели още той.

Съпредседателят на Българската асоциация на заведенията Павлин Петров пък разяснява в студиото на националната телевизия, че не в заведенията, а на други публични места да бъде кръстосан пътят на опиатите. 

Ние би трябвало да осигурим комфорт на клиентите, с цел да може да се забавляват, добави той.

Водещите на „ Денят стартира “ обаче разясниха, че е обществена загадка това, че в нощните заведения се случват неправилни неща. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР