Собственикът на Нюкасъл Майк Ашли официално обяви, че е готов

...
Собственикът на Нюкасъл Майк Ашли официално обяви, че е готов
Коментари Харесай

Официално: Нюкасъл се продава!

Собственикът на Нюкасъл Майк Ашли публично разгласи, че е подготвен да се раздели с контролния пакет акции на "свраките " посредством своите персонални юристи. Той се надява договорката да бъде осъществена преди Коледа.

Ашли застана отпред на Нюкасъл през 2007 година, откакто е заплатил 134 милиона паунда за джордитата, с цел да си подсигури 100% от акциите на клуба.

Андрю Хендерсън, който е водещ юрист от групата на Ашли разгласи публично пред СкайСпортс, че Ашли е изцяло "за " да се раздели с контролния пакет акции на тима и е време за смяна.

"Мисля че през всички тези години Майк направи всичко допустимо, с цел да може клубът да бъде удовлетворен от всичко. В последните години се правеха доста спекулации по отношение на ръководството на тима и господин Ашли счита да продължи напред без Нюкасъл ". Нашите планове са новият покупател да бъде разгласен преди Коледа ", добави Хендерсън.
"Сериозно заинтригуваните страни би трябвало да се ориентират бързо в ситуацията и да реагират гъвкаво в интервала до коледните празници. Има евентуални вложители, с които сме водили срещи. Въпреки това държим клубът да попадне в верни ръце. Преклано привързани сме към Нюкасъл, с цел да го продадем непременно и няма да се "хвърляме " на първия срещнат вложител. Никой няма кристална топка, с цел да знаем какво ще се случи за в бъдеще ".

"Цената на тима зависи от това, което някой е подготвен да заплати за клуба. Футболните клубове действително нямат стойност, изключително тимове с над 150-годишна история, какъвто сме ние. Сумата, която ще бъде заплатена, ще дава отговор на упоритостите на бъдещия вложител.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР