Собственикът на най-голямата меморабилия на Междузвездни войни бе ограбен от

...
Собственикът на най-голямата меморабилия на Междузвездни войни бе ограбен от
Коментари Харесай

Колекционер се прости с най-милото си

Собственикът на най-голямата меморабилия на " Междузвездни войни " бе ограбен от собствен дълготраен другар. По негови думи са му били отнети над 100 предмета, в това число американски и задгранични винтидж фигурки. " Бяха ми откраднати над 100 скъпи движимости, огромна част от тях редки американски и задгранични витидж екшън фигурки, които са в истинските си опаковки ", заяви Стив Сансуит за кражбата, която се е състояла в действителност в продължение на няколко месеца сред 2015 и 2016 година

Сансуит, който е бил публицист в " Уолстрийт Джърнъл " преди да сътвори общоизвестното " Оби Уан Ранчо ", назова и обвинен за закононарушението. Според него става дума за Карл Кънингам - различен прочут колекционер на " Междузвездни войни " от Мариета, Джорджия, и дълготраен негов другар. Той се е сдобил с скъпите предмети от сбирката, до момента в който е работил като доброволец по почистването на ранчото музей.

Пред Агенция Франс Прес шерифът на " Сонома Каунти " удостовери, че против Кънингам са повдигнати обвинявания още на 13 март за кражба в огромен мащаб. Най-вероятно става въпрос за заграбване на движимости на стойност 153 000 $.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР