Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че е против въвеждането

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че е против въвеждането
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев с коментар за бурните събития в Левски

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев съобщи, че е срещу въвеждането на забрани в Закона за хазарта, които могат да ощетят родни клубове, и най-много Левски. Както е известно, в последните дни стана ясно, че има опция в Народното събрание да бъде прокаран законопроект, който да ограничи този вид бизнес у нас, което ще се отрази доста отрицателно на боса на Левски - Васил Божков.

Домусчиев също по този начин призна, че Божков в никакъв случай не го е заплашвал, както разкри преди време един от притежателите на родна компания за онлайн-залози Цветомир Найденов.

"Васил Божков го познавам добре и в никакъв случай не ме е заплашвал. Ако има нещо, което господин Найденов има да споделя, да го каже в прокуратурата. Още преди 2 години, когато трябваше да има забрани в закона за
хазарта аз бях срещу. На този стадий не мога да си сменя мнението, само че дано изчакаме да забележим. Аз съм труженик всеки един клуб да има положителни стопани и богати хора зад себе си. Подобни неща не са положителни за футбола. Това, че някой е внесъл проектозакон нищо не значи. Не мисля, че има дейности ориентирани против Левски ", сподели босът на Лудогорец по време на церемонията "Нощта на първенците ".

Той разяснява и премията, която получи - "Венец на спечелилия ". Това се случи по време на церемонията "Нощта на първенците ".

"Тази премия е самопризнание за това, което съм направил през годините за българския спорт. Тя ме стимулира да довършим всичко, което сме почнали - на стадиона в Разград му остава единствено една естрада да бъде издигната и той ще стане единственият в България, в съвременно време, който дава отговор на всички условия на УЕФА. Горд съм, че сме го създали с наши средства. Мислех да предложа на министър Кралев и ние с брат ми да подкрепим тази самодейност. Това е хубаво нещо и би трябвало да го поддържаме и подкрепяме. Дано имаме повече мотиви за наслада. За страдание спортът изисква средства и ние, от бизнеса, би трябвало да се замислим по какъв начин можем да оказваме помощ ", добави Домусчиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР