Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отговори на атаките на собствениците

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отговори на атаките на собствениците
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев скочи едновременно на Левски и ЦСКА

 Кирил Домусчиев поддържа Михайлов за нов мандат
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отговори на офанзивите на притежателите на Левски и ЦСКА Спас Русев и Гриша Ганчев, които в границите на два дни упрекнаха " орлите " в разнообразни провинения.

Ето какво написа Домусчиев на своята страница във " Facebook ":

" Изумяват ме словесните офанзиви на двамата притежатели на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте по какъв начин е направена козирката на “Лудогорец Арена ”, очевидно сте пропуснали да видите по какъв начин Цветкович едвам не откъсна крайници на Натанаел.

На сходен мач на обичания Ви клуб - Челси, съдията сигурно щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми - игра, селекция и козирка. Съдиите са комфортно опрощение! Оставете реферите на мира, както прави Лудогорец даже когато е ощетен.

А за другия (б.р. Гриша Ганчев) - изумява ме наглостта да си признава осъществени от него закононарушения, за които отминалостта е отминала. Вълкът козината си мени, само че нравът - НЕ. Вярва ли му някой, в случай че този човек е разследван за кражба на Данък добавена стойност и акцизи?!

Лудогорец съблюдава феърплея и е безупречен във финансово отношение. Затова не се тормозим от каквито и да е инспекции. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват! ", написа Домусчиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР