Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е казал на Николай Александров,

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е казал на Николай Александров,
Коментари Харесай

Водещи журналисти напускат Gong.bg заради Кирил Домусчиев

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е споделил на Николай Александров, че не го харесва. Вече някогашният основен редактор на уеб страницата Gong.bg е прочут като последовател на ЦСКА и поддържа ръководения от Гриша Ганчев тим.

Оттеглянето на Александров докара до катаклизми в онлайн изданието. Вчера водещият на "Спортно шоу Гонг " Томислав Русев и неговият екип в състав Валентин Грънчаров, Стефан Стоянов, Ивайло Йовчев и Веско Вълчев оповестиха, че повече няма да работят за Gong.bg.

Те са солидарни с Александров, с който работят от дълги години. Освен това гуруто на паметния бранд Русев е забелязал "първи признаци на публицистична интервенция ". "Gong.bg " неотдавна стана благосъстоятелност на Домусчиев, като част от придобиването на "Нова броудкастинг груп " и пакета медии на "Нетинфо ".

"Тогава (преди 12 години) ни закриха радио "Гонг " и го направиха чалга радио. И ние взехме решение да си създадем уебсайт. По нашия си модел - бавничко и последователно. Мислехме, че той е на несъмнено място. Официално стопираме всякакво публицистично присъединяване в Gong.bg от взаимност с Александров, който напусна уеб страницата.

Основният претекст да спрем да оказваме помощ на цивилен контракти, както беше до момента, е, тъй като забелязахме първите признаци на публицистична интервенция, каквато нашият екип не понася по никакъв метод и не е търпял в никакъв случай. Спортният екип на "Дарик " в никакъв случай не е търпял и най-минималната интервенция за вижданията по какъв начин да наподобява нашият артикул ", сподели Русев и уточни, че в случай че се наложи, ще даде детайлности.

От спортното шоу прибавиха, че се приключва и договорът за влога "Без бутонки ". Те настояват, че смяната няма да се отрази на осведомителното отразяване на събитията към Лудогорец в ефира на "Дарик ".

Домусчиев закупи "Нова броудкастинг груп " преди по-малко от два месеца. Промени на управнически позиции към този момент имаше в "Нова телевизия ". Все още не е финализирана договорката да придобие останалите 30% от "Нет инфо ", притежавани от Христо Христов и Радосвет Радев (собственик на "Дарик радио "). Именно Радев е повода Русев и екипът му да са към момента в радиото.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР