Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде обширно интервю за предаването

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде обширно интервю за предаването
Коментари Харесай

Домусчиев за мачовете с Милан: Очаквам Лудогорец да направи поредното чудо

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде обстойно изявление за предаването "Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT. Той разяснява настоящи тематики към клуба, идните мачове с Милан, упованията му за развиването на шампионата в България, за треньора, за стадиона, за страстта във футбола.

"Милан влизат в добра форма, това е обикновено, те купиха лятото много играчи, те влизат в този момент в оптимална форма. Надявам се и ние да покажем до къде сме стигнали, уповавам се мачовете с Милан да се трансфорат в празник за футбола в България. Да забележим до къде сме стигнали в своето развиване. Неприятното за нас е, че ние идваме от подготовка, това е неприятно, Милан е в игрови темп, а ние търсим себе си ", разяснява Домусчиев идните мачове на българския първенец против Милан в Лига Европа.

"Всички последователи на Лудогорец, в това число и аз, чакаме Лудогорец да направи следващото знамение, всичко е допустимо във футбола ", добави той.

"Няма да притеглим до лятото нов ляв бранител, няма да допуснем да бъдем изнудвани от даден състезател, който не се е потвърдил и не е заслужил титулярното си място, споделил съм, че ще бъдем безкомпромисни, тъй като доста хора започнаха да ни се качват на главата и е обикновено ние да вземем малко по-твърда позиция ", разяснява притежателят на Лудогорец във връзка освобождението на бранителя Александър Василев.

"Ние се радваме когато имаме конкуренция, ЦСКА-София сътвориха един мощен тим, това ни радва, уповавам се, че и Левски ще е по-силен, нека и тези тимове, които попаднат в първата шестица ще са по-силни, това радва почитателите, виждам, че и ползата към българското състезание се ускорява, уповавам се да спечелим седма отбора, играем за победа във всеки мач, би трябвало малко и Господ да е с нас. Виждам, че настроението в тима е приповдигнато, умората е огромна, тренировките им са много тежки, само че те имат огромно предпочитание и вяра за нови титли ", сподели още притежателят на първенците.

"Димитър Димитров - Херо е работохолик, той вкара някои нови неща, би трябвало и футболистите да свикнат с условията му, на тренировки много се натъртва на тактически извършения, това нещо ми прави положително усещане и считам, че с този треньор и тези играчи имаме добър капацитет, считам, че с хъса който имат момчетата и с уменията и знанията на треньора имаме огромен капацитет ", добави той.

"Ако няма проблеми със зимата, надяваме се до началото на май секторът да бъде подготвен, този бранш ще бъде употребен и от нашите посетители, това е нещо, което ние даваме на българските почитатели като цяло, нашите почитатели се усещат добре и удобно в останалите браншове, да дадам и някакъв образец на останалите клубове, какво ние чакаме за нашите последователи ", разяснява тематиката със градежа на бранша за посетители притежателят на Лудогорец.

"Понеже става дума и за бизнес уговорките, обичам да беседвам със чиновниците си, по този начин е и във футбола, към този момент го усещам като огромно занимание и бизнес, в случай че не следиш изкъсо какво се случва нещата могат да тръгнат в неверна посока, обикновено е да се интересуваме и аз, и брат ми да усещаме в точния момент проблемите и да взимаме съответни ограничения, страстта е малко повече във футбола, в сравнение с в бизнеса ", сподели още Домусчиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР