Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, даде интервю за Диема,

...
Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, даде интервю за Диема,
Коментари Харесай

Домусчиев: Очаквам да подпишем с много класен футболист

Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, даде изявление за " Диема ", в което приказва по всички настоящи тематики в българския футбол. 

Бизнесменът показа, че чака първенците да вземат още едно класно попълнение. Домусчиев съобщи още, че доста разчита на школата на клуба, защото " орлите " разполагат с много гении. Членът на Изпълкома на БФС акцентира, че ще държи на подобряването на инфраструктурата.

" Не мога да дам оценка на моментното положение на тима. Питайте треньора и спортния шеф. Видно е, че момчетата са изморени. Това е обикновено на този стадий от подготовката. Новите попълнения са част от тима и бяха посрещнати добре. Има доста работа, която би трябвало да се свърши. Продължаваме да влагаме в клуба, имаме си планове. Надявам се това да дава резултати. Школата също е приоритет. Видно е, че на Лудогорец ще му би трябвало време. Далеч сме от това, което Стойчо Стоев и екипът му желаят. Получи се потребна контрола с Шахтьор. Резултатът не е значим. Направихме си изводите от загубата, защото изпъкнаха недостатъци. В мача с Шахтьор играхме атакуващо ", съобщи Домусчиев.

" Очаквам през днешния ден да подпишем с един много класен футболист. В избрана зона на терена, където имаме потребност да се подсилим. Виждаме много надарени играчи при нас. Ще залагаме да младите ни състезатели, бъдещето е пред тях. Иван Йорданов прави доста положително усещане. Ако не престават да слушат и са съсредоточени, тези момчета имат огромно бъдеще ", добави босът на родния първенец.

" Падна ни се допустимо най-тежкият съперник. Ференцварош разполага с класни състезатели. Всичко си зависи от Стойчо Стоев. Те също би трябвало да се тормозят от нас. Тук не приказваме за психически проблем, а за по-класен тим. Друго измерение съперник. Целта е да подмладим тима. Естествено, че за Дяков, Моци и Марселиньо има място. Те са експерти и могат да оказват помощ. Колко ще играят, зависи от треньора. Надявам се през идващия сезон българския футбол да е по-атрактивен. Селекцията на другите клубове ме радва. Ще упорствам за възстановяване на инфраструктурата ", приключи Домусчиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР