Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома към БФС -

...
Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома към БФС -
Коментари Харесай

Домусчиев: Държавата да помогне за ВАР

Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома към БФС - Кирил Домусчиев разкри проектите на футболната централа за въвеждането на ВАР в родното ни състезание. По думи на предприемача страната ни е закъсняла с въвеждането на системата, която ще бъде наложителна за присъединяване на отборите ни в груповата фаза на Лига Европа през идната година.

" На предходния Изпълком тази точка е обсъждана. Бяха поканени хора от съдийската комисия да ни кажат къде сме ние. Това е трябвало да бъде направено отдавана. Притесненията са, че националният тим на България би трябвало да играе на стадион с конфигуриран ВАР. Това не е да пристигна едно микробусче. Хората от УЕФА бяха обезпокоени да не играем домакинския си мач в Унгария. Колкото по-бързо го вкараме, толкоз по-добре. Това ще даде освен правдивост. Догодина няма да можем да играем в групите на Лига Европа без ВАР. Трябва съдиите да имат непрекъсната процедура с ВАР в родното състезание. За страдание, сме закъснели. Сега би трябвало с господин Фурнаджиев и сътрудниците да забележим от кое място ще пристигна финансирането. Трябва да се плануват средства за въвеждането на ВАР, тъй като доста клубове няма да могат да си го разрешат ".

" Тепърва екипът към съдийската комисия би трябвало да събира предложения и оферти, след което да вземем решение кое е най-изгодното. Ще има доста работа по самите игрища. Ще има и проблеми със игрища, на които имаме проблеми да инсталираме телевизионни камери, камо ли пък камери за ВАР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР