Собственикът на Лос Анджелис Клипърс Стив Балмър определи като “изключително

...
Собственикът на Лос Анджелис Клипърс Стив Балмър определи като “изключително
Коментари Харесай

Собственикът на Клипърс: Разполагаме с най-добрия треньор в цялата НБА


Собственикът на Лос Анджелис Клипърс Стив Балмър дефинира като “изключително болезнено” отпадането на отбора му от плейофите на НБА. Точно това е предизвикало уволнението на старши треньора Док Ривърс и замяната му с Тайрон Лу. Балмър счита, че сега Клипърс разполагат с най-хубавия старши треньор в цялата Асоциация.

“Може да се каже, че беше извънредно мъчително да изгубим серията с Денвър, откакто водехме с 3-1. Взехме си глътка въздух и се запитахме по какъв начин можем да се подобрим, какво би трябвало да създадем.. И по тази причина взехме решение да притеглим най-хубавия вероятен треньор в тима си. Даже считам, че сега разполагаме с най-хубавия ментор в цялата Асоциация”, съобщи Балмър.

— LA Clippers (@LAClippers)
“Искам да се трансформира в един от най-великите треньори. Но с цел да си считан за един от най-великите, първо би трябвало да се научиш да побеждаваш”, показа Лу в първото си изявление след назначението си. “Ленърд и Джордж ще би трябвало да се приспособяват към моята система на игра, само че в това време аз също ще би трябвало да се съобразя с тях и да схвана по какъв начин да им оказа помощ, с цел да станат по-добри… Най-важното нещо в водачеството е връзката, би трябвало да си оказваме помощ взаимно. Мисля, че те ще останат тук дълго време, само че с цел да се случи това, ние би трябвало да изградим чудесна среда в тима си, а също по този начин е нужно да печелим”, добави новият треньор на Клипърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР