Собственикът на лондонския футболен клуб Челси Роман Абрамович е взел

...
Собственикът на лондонския футболен клуб Челси Роман Абрамович е взел
Коментари Харесай

Абрамович обяви тежко решение да продаде Челси

Собственикът на лондонския футболен клуб Челси Роман Абрамович е взел решение да го продаде, заяви пресслужбата на тематика в сряда

" Винаги съм вземал решенията си, изхождайки от ползите на клуба. В сегашната обстановка считам за най-правилен изборът да го продам. Така ще бъде най-добре за почитателите, за работещите в него, за спонсорите и за сътрудниците. Знайте, че това беше необикновено тежко решение за мен – да се разделя с Челси по този метод ", сподели Абрамович, който попадна измежду глобените съветски олигарси поради нашествието на Москва в Украйна.

По-рано денем швейцарският милиардер Ханс-Йорг Вис разкри, че е " получил във вторник оферта да купи Челси от Абрамович с още трима души ".

" Ще си оставя четири или пет дни да помисля. Абрамович желае прекалено много сега. Челси му дължи 2 милиарда паунда, единствено че клубът сега няма пари. Това значи, че тези, които купят Челси, би трябвало да обезщетят Абрамович ", сподели Вис, представен от швейцарския вестник " Блик ".

Според британския вестник " Дейли Мейл " Роман Абрамович желае да продаде Челси против 3.6 милиарда евро.

" Абрамович е част от най-близките съветници и другари на Путин. Като всички останали олигарси сега, той е в суматоха. Иска да се отърве допустимо най-бързо от Челси ", счита Вис. Той е създател и президент на компанията за медицински материали Synthes.

" Ако купя Челси, няма да съм самичък, е в консорциум с още шест или седем вложители ", сподели още швейцарецът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР