Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев заяви категорично, че треньорът

...
Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев заяви категорично, че треньорът
Коментари Харесай

Иван Василев каза дали Станислав Генчев остава

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев съобщи изрично, че треньорът Станислав Генчев няма да бъде уволнен макар серията от 7 мача без победа в шампионата. Той сподели, че е удовлетворен от работата, която Генчев и щабът му са свършили до този миг.

" Ще се борим за успехите във всеки мач до края на сезона. Няма да се оправдаваме с нищо. За нас всички мачове са тежки и се надявам момчетата да печелят и да радват почитателите. Нямаме победа в 7 мача за шампионата, само че не мисля, че можем да приказваме за психически проблем. В срещата с Ботев не успяхме да победим, само че показахме добра игра ", разяснява Василев пред " Мач Телеграф ".
 Иван Василев скочи на пловдивските клубове: Омръзна ми от глезенето на някои тимове
Иван Василев скочи на пловдивските клубове: Омръзна ми от глезенето на някои тимове

Босът на Локомотив (София) бе извънредно сърдит поради случилото се онзиден в Коматево

В срещата с Локо (Пловдив) нямахме и шанс. Той беше по-скоро на тяхна страна. Имахме три чисти положения, които можехме да осъществяваме. Надявам се, че скоро ще дойдат и успехите ", сподели още Василев.

" Абсурдно е да се мисли, че столът на Станислав Генчев се клати. Аз съм удовлетворен от целия треньорски екип. Това, че сме попаднали в такава серия без победа, не значи нищо. Това не трябва да ни тормози. Много работа правят и футболистите, и треньорите. Сигурен съм, че ще дойдат и успехите. Мачът с ФК ЦСКА 1948 ще бъде тежък, само че може да успеем да се поздравим с трите точки. Те са добър тим и имат постоянна селекция. Ние играем мощно против мощните ", акцентира босът на " железничарите ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР