Собственикът на Локомотив София Иван Василев говори в предаването „Обзор

...
Собственикът на Локомотив София Иван Василев говори в предаването „Обзор
Коментари Харесай

Иван Василев: Не е нормално да се случват такива батални сцени, извинявам се лично на братя Папазови

Собственикът на Локомотив София Иван Василев приказва в предаването „ Обзор на кръга във Втора професионална лига “ за грозните подиуми, които се развихриха в семейството на Хебър. Той употребява опцията и да се извини на притежателите на тима от Пазарджик братя Папазови.

„ Определено съм осведомен. За страдание се случи този случай. В последните 2 години има такива първи проблясъци и се зараждат тези проблеми. Това е най-големият проблем за някои „ почитатели “, съобщи Василев.

„ Да създадем толкоз доста поправки на стадиона и за детско-юношеската школа. Не е обикновено да се случват такива батални подиуми в 21 век. Това е проблем, който би трябвало да решим. Ние би трябвало да носим отговорност за тези хора. Ако бях там нямаше да се стигне до тези ексцесии. Ще понесем отговорност “.

„ Срещал съм се с Бойчо Величков. Няма да се връщам и,когато посегнаха на моята персонална благосъстоятелност. Да отиде на мач с маска, не е вярно. Търсят да петнят името на Локомотив. За първи път се случват такива огромни ексцесии, неприемливо е. Да се устоя един подобен огромен клуб, тежко и комплицирано е “.

„ Не зная каква ще е глобата, ще я апелираме. Не е обикновено, плод е на някакви провокации. Слагат маските и излизат да вършат ексцесии “.

Василев разяснява и възможностите на отбора за влизане в efbet Лига.

„ Ще се борим, макар наказването, което чакаме. Локомотив беше място да отидеш да гледаш мач умерено, да се наслаждаваш. Имаме доста добра аудитория, само че с тези дейности ни компрометираха. Трябва да градим нов имидж “.

„ Искам да се извиня на братя Папазови, макар че не съм участвал персонално. Да се извиня персонално от името на Локомотив. Много ме боли, смутен, би трябвало да премисля своите цели. Боли ме, прям човек съм. Не може да продължава това4.

„ Не ми е фикс концепция да съм притежател. Такива неща не са правени в Локомотив 30 години. Искаме да влезем, прехода ще е сложен и дълъг. Ако можем да се преборим да играем бараж, предвид на наказванията, ще бъде доста по-трудно “, приключи Иван Василев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР