Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски зарадва футболистите с по

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски зарадва футболистите с по
Коментари Харесай

Крушарски даде по 500 лева в Локо преди гостуването на Армията

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски зарадва футболистите с по 500 лв. преди гостуването на ЦСКА-София на " Българска войска " през днешния ден от 20 часа.

Борецът с градушките заречен на играчите скоро да даде още пари и по този начин Дани Кики и компания ще излязат с нараснало въодушевление в София.

Иначе въпросните 500 лв. са награда за равенството 0:0 с първенеца Лудогорец. Интересно е какви ли награди ще раздаде Крушарски за точка или три на " Армията ". В предишния кръг ЦСКА-София развинти Ботев в Пловдив и се кани да вземе скалпа и на градския им противник.

Отборът на ЦСКА-София стартира да навлиза във форма след неприятното начало на сезона. Локо е от сложните противници на момчетата на Стамен Белчев, като през предишния сезон " армейците " по този начин и не съумяха да победят Локомотив на собствен терен. Първият мач в постоянния сезон приключи 0:1, а вторият в плейофите остана без голове - 0:0.

Локомотив пък се показва повече от добре от началото на сезона. В първия кръг " смърфовете " победиха Етър с 2:1 като посетител, а по-късно пловдивчани направиха и две влиятелни ремита с Левски (0:0) и Лудогорец (0:0).

Възпитаниците на Войн Войнов към този момент демонстрираха, че не се опасяват от никого, тъй че няма да е изненада, в случай че си тръгнат с нещо от " Българска войска ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР