Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля сензационно оттегляне от

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля сензационно оттегляне от
Коментари Харесай

Крушарски обмисля да се оттегли от Локо

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля сензационно отдръпване от футбола. Босът хвърли бомбата пред " България Днес " часове след извоюваната Купа на България. На финала " черно-белите " удариха с 1:0 градския противник Ботев (Пловдив) с прословут гол с петичка на Ален Ожболт в 73-ата минута. Бизнесменът е извънредно отчаян, че досега футболната общност в Пловдив е разединена и в града няма нито един непокътнат стадион. Крушарски разгласи, че няма визия в кой град Локомотив ще семейства за идните си европейски мачове в шампионата Лига Европа.

" Отборът на Локомотив реализира това, което заслужаваше. Някои хора заспиват, други проспиват, само че Христо Крушарски в никакъв случай не спи. Омаловажава се казусът, че липсват наши фрагменти. Радостта не е толкоз огромна, когато имаш тим с доста малко наши рожби. Аз съм българин и обичам българското. На този стадий не ми е препоръчан нито един български футболист за лятната селекция. Аз самичък си диря българите и ще си натрапвам в моята школа и от новия сезон в Локомотив ще играят българи. Но с цел да градиш школа, би трябвало да има къде да го правиш ", проговори за казуса Христо Крушарски.
 Радостта на Локомотив след мача @@@
" Празникът ми се помрачи, когато разбрах, че половината от почитателите са закъсали на автомагистралата. Ако мачът беше в Пловдив, това нямаше по какъв начин да се случи. Има един човек, който е обвързван със спорта и оказва помощ. Ако не са неговите дейности, няма да има футбол в България. Писна ми от парвенющини и се възнамерявам дали да продължа. На мен това ми пречи. Досега 30 години страната дремеше. Сега желае да направи нещо, обаче в Пловдив има различия. Пръста, който ни е подаден, ние би трябвало да го захапем ", безапелационен е босът на " смърфовете ".
 Радостта на Локомотив след мача @@@
" Аз плана го имам. Още преди три години попитах кмета къде ще играем, в случай че се класираме за Европа. Ще играем някъде си. Премиерът даде обещание, че ще построи игрища. За да се случи това, би трябвало да се обединим и да подкрепим индивида, който го предлага. Не може единствено да се плюе. Да не гледаме извоюваната купа, а да забележим какво може да се направи за в бъдеще. Радостта ми щеше да бъде по-голяма, в случай че мачът беше пред 50 хиляди души в Пловдив. Естествено, че в случай че не видя развиване по този въпрос, ще се махна от футбола “, добави още Крушарски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР