Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски няма никакво намерение да

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски няма никакво намерение да
Коментари Харесай

Крушарски очаква победа в Дербито на Пловдив

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски няма никакво желание да се огъва пред офанзивите от страна на почитателите на клуба. “Черно-белите” последователи стават все по-агресивни против личното си управление, макар двете поредни победи против Лудогорец и Верея, които подвигнаха самочувствието на тима преди градското дерби с Ботев (Пловдив).

Крушарски е убеден, че ще успее с футболния си план, макар непрекъснатите подводни камъни и интриги, в които го въвличат. От неделя той е в Грузия по бизнесдела и ще се прибере в България на следващия ден, като занапред уговаря срещи с хора, които могат да го поддържат за постигането на набелязаните цели. Пред играчите и треньорския щаб притежателят на “черни-белите” е бил безапелационен, че желае победа в дербито с Ботев и че в бъдеще изисква съществено професионално отношение от всеки негов чиновник.

“Какви ще са измененията, вземам решение аз. Обмислям нова тактика, само че не чувам препоръки от какъв да е и не одобрявам да ми се налагат”, безапелационен е Крушарски, който продължава да разчита на Чавдар Цветков.

“Меридиан мач” Първа лига 5 кръг, събота 18 август  Ботев (Пловдив) 18:30  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР