Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски излезе на протест пред

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски излезе на протест пред
Коментари Харесай

Босът на Локо Пловдив на протест пред френското посолство

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски излезе на митинг пред френското посолство. Причината за това бе, че двама играчи на ”Смърфовете ” - Стивън Езе и Парвизджон Умарбаев може да не получат френски визи и да не могат да пътуват за реванша против Страсбург от третия прелиминарен кръг на Лига Европа.
" Не знам кой българин е бил в публиката като представител на УЕФА в първия мач, само че очевидно той е не запомнил български. Не знам по какъв начин " ууу " може да му звучи като маймунски тон. Този човек очевидно е стоял на някакво стръкче. За идващия кръг декларирахме " Васил Левски ", тъй като приключихме с " Лаута ". Подали сме тъжба против УЕФА ", съобщи Крушарски.

" Не съм се отказал от концесията, водих дота диалози, имахме една спогодба с кмета, само че споделих, че тази оферта не ме устройва. Откъде ще печеля 35 милиона за 35 години? Мисля, че офертата за концесията би трябвало да се преразгледа. Ботев се сърдят, само че ние тръгахме дружно. Мисля занапред нататък да въврим настрана. Аз съм външен човек и и очевидно в Пловдив е като в Сърбия. Там в никакъв случай не одобряват чужденец да ти е шеф. Чувствам се непознат там. То си проличава по посрещане и изпращане " добави босът.

" Не съм спрял дотук. Отборът ще върви напред. Набрали сме скорост и оттук насетне ще мачкаме наред. Като виждам май всички ще ни дишат във врата. Гледайте мачовете с отворени очи, а не с черни очила. За мен в този момент най-основната цел е да треснем тия зад мен ", съобщи Крушарски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР