Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде пресконференция в Пресклуб

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде пресконференция в Пресклуб
Коментари Харесай

Крушарски: ЦСКА и Левски са ни в кърпа вързани, мениджърите са по-опасни от коронавируса

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде конференция в Пресклуб " България ". Той разиска упоритостите и задачите пред тима за идващия сезон.

" Надграждаме и това е показателно. За следващата година нашия проект е явен - стъпка нагоре. Да надграждаме и да вървим към по-високи триумфи. Сега гледаме към европейските шампионати и това ще е показателно за работата, която сме свършели тази година. Три кръга напред да стигнем и да си осъществим задачата.
 Снимка 487144
Източник:

За шампионска купа - има една ария " Не е всичко е пари ". Действително обаче трябват малко повече. Няма да пазарим на едро от супермаркета. Без съществени попълнения. Имаме цел, само че тя не е непременно. Знам къде ни ми е мястото. Няма да се оставим да сме финален вагон. Това би трябвало да е ясно. Не се отхвърляме и не се предаваме. Има разпределяне след Купата, то е очевадно. Ще се стегнем за тези два мача и би трябвало да ги вземем.

Два тима са ни дразнители - ЦСКА и Левски. И Лудогорец, само че тях ги надиграваме няколко пъти. Видяхме нашия втори ешелон против техния първи. Пак ще кажа за шампионската купа - би трябвало да имаме 22 индивида на еднообразно равнище. За това обаче ще би трябвало бюджет ва или три пъти по-големи. ЦСКА и Левски са ни в забрадка вързани, тъй че няма какво да приказваме.
 Стана ясно какъв брой футболисти в Локо (Пд) са инфектирани
Стана ясно какъв брой футболисти в Локо (Пд) са инфектирани

Петима играчи ще бъдат изолирани

Коронавиус можем да хванем и в този момент. Правихме последния тест след ЦСКА. Нека се създадат тестванията, да изчакаме да излязат резултатите и тогава ще забележим. Да не бързаме, да не всяваме суматоха. Аз през вчерашния ден си направих, всички са създали проби.

Интерес има всеки ден. Всеки ден се обаждат всякакви лешояди. Виждате какво става със Славия. В нашия клуб сме забранили думата управител. Мениджър на юношите ни са клуба. Голяма част от нашите са без мениджъри, даже и Умарбаев. Тази пандемия е по-опасна от ковид. Те единствено мътят главата на момчетата. Криптовалути им дават. После се чудим за какво е бил горе, а след това е паднал долу. Той го лъже и му взима от заплатата. Конкретно нямаме нито една оферта още за нито един футболист. С мениджъри ние не преговаряме. Преговаряме непосредствено с футболистите. Мениджър на всички ще е клубът. Ние ще заложим на селекция от български футболисти, които желаят да играят и да се потвърждават. Не да употребяват рекламната организация Локомотив и да не помнят защо са пристигнали.
 Крушарски: Много съм болен от COVID-19 и сега садя болестта
Крушарски: Много съм болен от COVID-19 и сега садя болестта

Бизнесменът приказва в типичния си жанр пред bTV

Аз го споделих в прав текст - попитах треньора дали има диалози с Марселиньо. Не сме от максималистите, имаме таван на заплатите. Не може една заплата на един футболист да е 30 пъти над една заплата на елементарен служащ. Футболистът има 10, 15 години да си изкара парите. Трябва да създадат като Гонзо - да отидат във Франция и да си изкараш парите. В България аз не виждам кой ще извади пари да даде 50 хиляди лв. заплата. Ако е под 15 хиляди евро диалог изобщо няма. Трябва да се борят, да ги види някой да пристигна да ги вземе. Това е истината ", съобщи Крушарски.
 Билети на налични цени за Локо (Пд) - ЦСКА
Билети на налични цени за Локо (Пд) - ЦСКА

Пропуските за мача ще бъдат пуснати в продажба днес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР