Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе гост в сутрешния

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе гост в сутрешния
Коментари Харесай

Крушарски: Тази година Локо Пловдив ще се превърне в машина за производство!

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе посетител в утринния блок на Дарик радио, където приказва обстойно за своето доста сполучливо премеждие във футбола.

Крушарски описа по какъв начин въобще е поел издръжката на клуба в случай, че преди този момент не е имал интерес към футбола. Той приказва и за своята тактика обвързвана с развиването на „ смърфовете “ като изясни, че ще трансформира тима в „ машина за произвеждане “.

„ Около стадиона е пусната процедурата. Тя върви. Предполагам, че до 2-3 дни ще излезе в уеб страниците. Направена е процедурата, какво е направено не знам. 12 милиона за три трибуни е поръчката. Мисля, че това, което аз заявих, че ще вземам участие в състезанието с моята компания, и ще вземам участие твърдо, без облага, с цел да може с тези пари да се направи повече. Всяка една компания в състезанието има облага, колкото и да е минимална, 10% е 1,2 милиона. С 1,2 милиона могат да се създадат доста неща. Моята оферта е това, да се прави без облага. Като сложим и облагата от 1,2 милиона може да създадем и залите откъм гърба, за какво да не го създадем като можем. Който взе участие, да си прави сметката. Не след това да споделят Крушарски подобен и онакъв “, стартира притежателят на Локомотив в ефира на „ Дарик кафе “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР