Собственикът на Локомотив (Пловдив) г-н Христо Крушарски проведе нова работна

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) г-н Христо Крушарски проведе нова работна
Коментари Харесай

Христо Крушарски проведе среща с представители на Индепендиенте

Собственикът на Локомотив (Пловдив) господин Христо Крушарски организира нова работна среща в Аржентина – този път с представители на Индепендиенте. Той бе приветстван от шефове на „ алените дяволи “, отпред с господин Атилио Буза.
След покана към Бока Хуниорс за идващото издание на интернационалния младежки шампионат под егидата на Христо Бонев, провеждащ се всяко лято на високопланинската база в Говедарци, такава бе отправена и към Индепендиенте.

Обсъждана бе опцията да бъдат изпратени едни от най-хубавите играчи от представителния тим на Локомотив чартърен в аржентинския гранд. Идеята за замяна на експерти и състезатели от школата, които да натрупат опит, също бе дискутирана.

Христо Крушарски още веднъж се срещна и с модела на финансиране и на този клуб – 40,000 акционери влагат посредством закупуване на членски карти, а част от тях си взимат и билет за всеки дуел.

Срещата приключи с замяна на дарове, а притежателят на Локомотив имаше опцията да посети стадиона и базата на клуба, който разполага с общо 16 подготвителни терена, част от тях закрити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР